Motorlu Hasta Yatağı Çeşitleri


Hasta yatağı motor ile çalışan bir yatak çeşididir. Bu motor elektrikle çalışır ve kumandayla hareket eder. İlk zamanlarda manuel olarak üretilen hasta yatakları son yıllarda yerini kullanımı daha kolay elektrikli hasta yataklarına bırakmıştır. Elektrikli hasta yatağı kullanım olarak hem daha basit hem de daha sağlam bir hasta karyolası modelidir. Motorlu hasta yataklarını hasta kendisi rahatça hareket ettirebilmektedir. Motorlu hasta karyolası modelleri hem hasta hem de onunla ilgilenen yardımcısı için daha kolay bir yatak çeşididir. Motorlu hasta yataklarının ülkemizde kullanımı son yedi sekiz yıldır oldukça artış göstermiştir. Bunun sebebi yatağın hareket edebilmesi ve hasta için daha konforlu olmasından kaynaklanır.

Ülkemizde üç farklı çeşit motorlu hasta yatağı modeli bulunur. Bu modeller iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu modellerdir. Firmamız bu modellerin üretimini de yapmaktadır. İmalatçı firma olduğumuz için güvenli bir şekilde firmamızı tercih edebilirsiniz. Hastanızın kilosuna göre ve hasta yatağının kalitesine göre motorlu hasta karyolası modelleri farklılık göstermektedir. Hastanız yüz kilo altındaysa ve ekonomik bir model tercih etmek istiyorsanız iki yani dual motorlu modeli tercih edebilirsiniz. Hastanız daha kiloluysa ve daha kaliteli bir hasta karyolası istiyorsanız piston motorlu ya da dört motorlu modelleri tercih edebilirsiniz. Bütün modeller elektrikle çalışır ve hareket etmektedir. Dört motorlu model genellikle yoğun bakımdaki hastalar için kullanılan bir üründür.

Dual motorlu ve piston motorlu modeli ise evinizde hastanız için rahatça kullanabilirsiniz. Her iki modelde hastanızın iyileşme sürecine olumlu etki sağlayacaktır. Motorlu hasta yatağı modellerinde motorun dışında yan korkuluk, başlık, serum askılığı gibi parçalar da bulunmaktadır. Hastanız için uygun bu yatakları satın almak istiyorsanız firmamız ile iletişime geçebilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar