Ülkemizde Hasta Yatağı Kullanımının Artmasının Nedenleri


Ülkemizde günümüzde hasta yatağı kullanımı oldukça artış göstermiştir. Ülkemizde felçli hasta sayısının çoğalması, yaşlı ve bakıma muhtaç vatandaşlarımızın sayısının artması sonucu hasta yataklarının kullanımı da artış göstermiştir. Hasta yataklarının normal yataklara oranla daha kaliteli ve sağlıklı olması da hasta yataklarının kullanımını arttıran nedenlerden biridir. Sağlıklı ilgili uzmanların da bu yatakları kullanım için önermesi yine aynı şekilde hasta yatağı kullanımının artış göstermesine neden olmuştur. Hasta karyolasının felçli ya da yatalak hastaların tedavi sürecine olumlu ve hızlı bir şekilde etki ettiği kanıtlanmıştır. Bütün bu sebeplerden dolayı ülkemizde hasta yatağına olan talep artmış ve artık vatandaşlarımız hastalarının tedavilerine bu yataklarda devam etmesini istemiştir.

Felçli ya da bakıma muhtaç hastalar sürekli yatmak zorunda oldukları için kaliteli ve sağlam bir yatakta tedavi görmeleri onlar için oldukça önemli olmaktadır. Bu nedenle bu vatandaşlarımızın hasta yatağına olan ihtiyaçları oldukça fazladır. Elektrikle çalışması ve hareket etmesi hasta yataklarını normal yataklardan ayıran en önemli farklardan biridir. Hasta yatakları motoru sayesinde yatağı hareket ettirmektedir. Örneğin dual motor yatağın baş ve ayak kısmını hareket ettirirken, piston motor bu hareketlerin yanı sıra asansör hareketi de yapmaktadır. Hasta yataklarının fiyatları bu motorun özelliğine göre değişiklik göstermektedir. Dört motorlu modelimiz en pahalı yataklarımızda kullanılırken bu motor eğim özelliğine sahip olmasıyla ön plana çıkmaktadır.

Hasta yataklarının sadece satışı değil kiralaması da yapılmaktadır. Kiralama işlemi felçli hastalar için değil genelde kısa süreli tedaviler için kullanılmaktadır. Hem kiralama hem de satış hizmeti boyunca firmamız garantili olarak hizmet vermektedir. Hem kiralık hem de satılık yataklarının imalatın firmamız kendisi yapmaktadır. Uygun fiyatlarla kaliteli ve sağlıklı hasta yatakları için Haskar medikal firmamızı tercih edebilisiniz. Firmamız 7 gün 24 saat hizmetinizdedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar