Üç Motorlu Hasta Yatağı


Hasta yataklarının iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu gibi modelleri bulunur. Bu modellerden üç motorlu modelimiz oldukça kaliteli ve sağlam bir hasta yatağı modelidir. Bu modelimizde piston motor bulunur. Piston motor elektrikle çalışır ve kumandayla hareket eder. Elektrik kesilmelerine karşın kumandadaki piller sayesinde piston motor çalışmaya devam etmektedir. Bu yataktaki piston motor oldukça güçlü olup yüz elli kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.  Üç motorlu hasta yatakları hastane, huzurevi gibi sağlık merkezlerinde kullanılırken son yıllarda evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Evlerde kullanım sonucu hastalar daha sağlıklı ve konforlu bir tedavi süreci geçirmeye başlamıştır. Evde kullanım sonucu hasta daha çok sosyal faaliyet yapabilmeye başlamıştır.
Hasta yatakları genellikle yatalak hastalar için üretilen bir üründür. Bu nedenle hasta yatakları hareket özelliğine sahiptir. Hareket özelliğine sahip yatak modelimizden biri de üç motorlu modelimizdir. Bu modelimizdeki piston motor yatağı baş ve ayak kısmını hareket ettirir ve aynı zamanda asansör hareketi dediğimiz yatağı yukarı aşağı hareket ettirmektedir. Yatağın yukarı aşağı hareket etmesi sonucu hastanın yataktan inip kalkması oldukça kolaylaşmıştır. Yatak baş ve ayak kısmını kırk beş dereceye kadar kaldırabilmektedir. Özellikle yatalak hastalar için oldukça önemli ve kullanılması gereken bir yatak türüdür. Üç motorlu hasta yatağı aynı zamanda kullanımı da oldukça kolay bir ürün olmuştur.
Üç motorlu modelimizin yan korkuluk ve başlıkları son derece kaliteli ve antibakteriyel özelliğe sahip olan plastik malzemeden yapılır. Bu yan korkuluk ve başlıklar oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Bu parçalar silinebilir ve temizlenebilir özelliğe sahiptir. Üç motorlu model ülkemizdeki kaliteli hasta yatağı modelinden biridir. Hastanızın sağlığı ve konforu için üç motorlu hasta yatakları tercih edebilir ve hastanızın daha rahat bir tedavi süreci geçirmesine yardımcı olabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar