Radikal Medikal Elektrikli Hasta Yatağı Üretimi Yapıyor


Hasta yatağı ilk çıktığı zamanlarda elektrik yerine manuel olarak üretilen bir yatak çeşidiydi.  Manuel yataklar elektrikli yataklar gibi motor ile değil yatağın baş kısmında bulunan bir kol sayesinde hareket eden bir hasta yatağıdır. Manuel yataklar elektrikli yataklara göre kullanım açısından daha zor bir üründür. Elektrikli hasta yataklarını hasta kendisi hareket ettirebilirken manuel yatakları yardım olmadan hareket ettirememektedir.  Bu sebeplerden dolayı manuel yataklara insanların şikayeti fazla olmuştur. Bu şikayetler sonucu firmalar elektrikli hasta yatağı üretimine başlamıştır. Ülkemize bu yatakları ilk olarak Radikal medikal firmamız tarafından getirilmiştir. Yurt dışında kullanımı oldukça yüksek olan bu yatak artık ülkemizde de sıklıkla kullanılan bir hasta yatağı türü olmuştur.
Elektrikli hasta yatakları yatakta bulunan motorun kumanda vasıtasıyla hareket ettirilmesi sonucu çalışmaktadır. Elektrikli modelimiz sayesinde hem hasta için hem de bakıcısı için manuel yataklara göre daha çok rahatlamıştır. Bu modelimiz hem daha kolay çalışan hem de daha sağlıklı bir modeldir. Hasta yatağınızın kumandası sayesinde felçli bir hasta bile rahatça yatağını hareket ettirebilecektir. Fiyat olarak da elektrikli hasta yatakları manuel yataklara oranla daha uygundur.

Radikal medikal firmamız üç adet elektrikli hasta yatağı üretimi yapmaktadır. Üç modelimizde motor ile çalışırken yataklar arasındaki farklar motor sayısından olmaktadır. İlk modelimiz olan dual motor modelimiz yatağın baş ve ayak kısmını kumanda ve motoru sayesinde doksan dereceye kadar hareket ettirebilmektedir. Bu modelimizi genelde çok kilolu olmayan vatandaşlarımız için öneririz. Kilolu olan vatandaşlarımız için piston motorlu ve dört motorlu hasta yataklarını önerebiliriz.   Elektrikli hasta yataklarımızın tümü kaliteli olup uygun fiyatlarla hizmetinize sunulmaktadır. Hastanızın sağlığı için Radikal medikal firmamızın ürettiği elektrikli hasta yatağı modellerini güvenle tercih edebilirsiniz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar