Ortopedik Hasta Yatağı Çeşitleri


Hasta yatağının birçok farklı çeşitte modeli bulunmaktadır. Hasta yatağı modellerimi etkileyen ilk durum hastanın sürekli yatıp ya da yatmamasıdır. Felçli hastalar için ortopedik bir ürün olan hasta yataklarını öneririz. Birkaç ay yatmak zorunda olan vatandaşlarımız da ortopedik hasta yataklarını kullanılabilir. Yaşlı vatandaşlarımız da sürekli yatacağı için ortopedik hasta yataklarını tercih edebilir.  Birkaç ay yatmak zorunda olan vatandaşlarımızın satın alma yerine kiralama hizmetini tercih edebilir. Hasta yatakları ortopedik bir ürün olduğu için üzerinde yatan hasta herhangi bir yatak ağrısı çekmeden tedavisini sürdürmektedir. Ortopedik bir yatakta yatan hasta daha rahat bir dinlenme süreci geçireceği için iyileşme süreci de oldukça hızlı ve sağlıklı olacaktır.
Ortopedik hasta yatağı çoğu hasta yatağı gibi elektrikle çalışan bir yatak modelidir. Elektrikli motoru olan ortopedik yataklarımızda bu motor kumanda sayesinde hareket eder. Ortopedik hasta yataklarının hem rahatlatıcı bir yatak olması hem de elektrikle çalışması sonucu kolay kullanımı olması sebebiyle günümüzde hasta yataklarının kullanımı oldukça artış göstermiştir. Ortopedik hasta karyolamızın hareket etmesi sonucu hastamız kimseye ihtiyacı olmadan kumandadaki tuşlar sayesinde yatağı istediği pozisyona getirme şansına sahiptir. Yatağın bu hareketi sonucu hasta temel ihtiyaçlarını da karşılayabilecek duruma gelmiştir. Hasta rahatça kitabını okuyabilir, televizyon izleyebilir ya da yatağın baş kısmını doksan dereceye kadar kaldırarak yemek ihtiyacını daha rahat bir şekilde gerçekleştirebilir. Normal yataklarda yatan felçli hastalar ise bu özellikleri kullanamayacaktır. Ortopedik hasta yatakları ayrıca hastanızı hem fiziksel hem de moral olarak açısından da daha iyi yapacaktır.
Ortopedik hasta yatağı tercih ederken hastanızın kilosu da dikkat etmeniz gerekir. Hastanız yüz kilo ve altında ise elektrikle çalışan dual motorlu ürünümüzü tercih edebilirsiniz. Dual motorlu modelimizin baş ve ayak kısmını doksan dereceye kaldırarak hastanıza rahat bir dinleme şansı sağlayabilirsiniz. Eğer hastanız yüz kilo üzerindeyse piston ya da dört motorlu modellerimizi tercih edebilirsiniz. Yüz elli kilo ve üzerindeki hastalar için dört motorlu modelimizi satın almak daha mantıklı olacaktır.  Emek sağlık olarak satışını yaptığımız tüm ortopedik hasta yataklarının imalatını da yapmaktayız.  İmalatını yaptığımız ortopedik yataklar piyasadaki en kaliteli modeller olup uygun fiyatlarla satın alabilirsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar