Motorlu Hasta Yatağı Çeşitleri


Hasta yataklarının manuel ve elektrikli olmak üzere iki çeşidi bulunmaktadır. Günümüzde manuel yataklarının kullanımı oldukça azalırken elektrikli yatakların kullanımı oldukça artmıştır. Elektrikli hasta yatağı motor ile hareket eden bir yataktır. Moturun hareket etmesi hasta yatak üzerinde istediği hareketi yapabilecektir. Hastanın hareket etmesi sonucu hasta moral açısından daha keyifli bir tedavi süreci geçirecektir. Radikal medikal olarak motor ile çalışan hasta yataklarının imalat satış ve kiralamasını yapmaktayız. Ürettiğimiz yatakların motoru yurt dışından gelmektedir. Henüz ülkemizde bu motorun imalatı bulunmaktadır.  Radikal medikal olarak bu motorların en kalitelilerini ürettiğimiz hasta yataklarına monte ederiz. Hasta yataklarımızın hepsi popüler ve kaliteli yataklardır.
Üç çeşit motorlu hasta yatağı vardır. Bu çeşitler iki motorlu hasta yatağı, üç motorlu hasta yatağı, dört motorlu hasta yatağıdır. Bu motorların tamamı yurt dışından ithaldir. Ekonomik model tercih etmek isteyen vatandaşlarımız iki motorlu modeli tercih edebilir. İki motorlu modelimizde dual motor bulunmaktadır.  Bu dual motorla beraber yatağın baş ve ayak kısmı hareket etmektedir. Motorlu yataklar arasındaki en ekonomik modeldir. Yüz kilo ve altındaki hastalar için idealdir. Diğer modelimiz olan üç motorlu hasta yatağı ise piston motora sahiptir. Piston motoru sayesinde yatağımız asansör hareketi yapmaktadır. Asansör hareketinin yanı sıra dual motorlu yataklar gibi baş ve ayak kısmıda kalkmaktadır. Yüz elli kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.
Dört motorlu modelimiz en kaliteli modelimiz olup aynı zamanda en fonksiyonel yatağımızdır. Dört motorlu modelimiz asansör hareketi, baş ve ayak kaldırmasının yanı sıra eğim özelliğine de sahiptir. İki yüz kilogram taşıma kapasitesine sahip olan bu yatağımız piyasada bulabileceğiniz en iyi motorlu hasta yatağı çeşididir. Kaliteli ve sağlam motorlu hasta karyolası için radikal medikali tercih edebilirsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar