Havalı Yatak Fiyatları


Havalı yatak elektrikli motoru ve şişme bir yatağı olan genellikle yatalak hastaların kullandığı özel bir üründür. Havalı yataklar üzerinde yatan hastaya masaj hissi veren ve onun rahat bir tedavi geçirmesini sağlayan bir yataktır. Havalı hasta yatağı genellikle hasta yataklarıyla beraber kullanılır. Hasta yatağının üzerine şilte koyulur, şiltenin üzerine de havalı yatak koyulur. Havalı yataklar hastanızın tedavi sürecinde daha hızlı ve daha sağlıklı iyileşmesinde etkili bir yataklardır. Havalı yataklar hastaya masaj hissi verdiği için hastanın daha rahat bir uyku uyumasında etkili olmaktadır. Ülkemizde son yıllarda havalı hasta yatağı kullanımı oldukça artış göstermiştir. Havalı yataklar oldukça kaliteli bir üründür.
Felçli ve yatalak hastalar sürekli yattığı için vücutlarında yara çıkma ve terleme olasılığı oldukça yüksektir. Bu yaraların engellenmesi ve terlenmenin önlenmesi için havalı hasta yatağının önemi oldukça büyüktür. Havalı yataklar sayesinde hastanın vücudundaki terleme ve yara oluşumu azalmaktadır. Elektrikle çalışan havalı yataklar hasta yatağıyla beraber kullanıldığında oldukça etkili bir üründür. Havalı yatakların boru tipi, pozisyon veren ve baklava tipi gibi modelleri bulunur. Bu modellerden ilki baklava tipi modelimizdir. Piyasadaki en ekonomik olan bu modelimizde hava kanalları baklava dilimi şeklinde dizayn edilmiştir. Bu modelimiz yaraları geçirmede pek etkili değildir. Sırt yaralarını ve terlemeyi geçirmek için boru tipi ve pozisyon veren modellerimizi tercih edebilirsiniz.
Bu iki modelimiz hastanın kan dolaşımını ve basıncı da normale getirecektir. Hastanız yüz kilo ve üzerinde ise bu iki modelimizi güvenle satın alabilirsiniz. Bu iki modelimiz de hastanızın yara oluşumunu ve terlemesini tamamen geçirecektir. Havalı yatak fiyatları hakkında bilgi almak için firmamızı arayabilir ya da mağazamıza gelerek havalı yatak fiyatlarını öğrenebilirsiniz. Sağlık bakanlığı yasakladığı için internet sitemizde fiyat bilgisi bulunmamaktadır. Havalı hasta yatağı, felçli ve yatalak hastalar için kesinlikle kullanılması gereken bir üründür.


Yorumlar

Popüler Yayınlar