Hasta Yatağı Nedir


Hasta yatağı evlerde, hastanelerde vb sağlık merkezlerinde kullanılan ve felçli hastalar için üretimi yapılan özel bir yatak çeşididir. Hasta karyolası kullanmak hastanın sağlığı ve konforu için oldukça önemlidir. Hasta yatakları sayesinde hastayla ilgilenen bakıcısı da hastayı daha sağlıklı ve konforlu bir ortamda bakar. Hasta yataklarının elektrikli ve manuel olmak üzere iki modeli bulunmaktadır.  Manuel hasta yatakları yatağın baş kısmında bulunan bir kol sayesinde hareket ederken, elektrikli hasta yatakları ise motorunun kumandasıyla hareket etmesi sonucu çalışır.  Günümüzde elektrikli yatakların satışını manuel yataklara oranla daha fazla olmaktadır. Çünkü elektrikli hasta karyolası motoru sayesinde daha kolay çalışan bir üründür.

Hasta yatakları evinizin bir odasında rahatça kullanılabilecek şekilde dizayn edilmiştir. Normal yataklara oranla ölçüleri daha ince olan hasta yataklarını evinizde kullanmanız durumunda evinizin herhangi bir odasında çok fazla yer kaplamadan kullanacağınız şekilde üretimi yapılmaktadır. Kariyer medikal olarak hasta yataklarımızı kendimiz üretmekteyiz. Ürettiğimiz yataklar en kaliteli ve sağlam demirden üretilir. Genellikle çoğu hasta yataklarımız hastane tipi olarak üretilirken evde kullanım için özel ürettiğimiz bir yatak olan ahşap hasta karyolası modelimiz evinizde bir hasta yatağı gibi değil de normal bir mobilya gibi durmaktadır. Ahşap hasta karyolası genellikle kendini hastalıktan dolayı moralsiz hisseden hastalar için üretilmektedir. Bu yatak üzerinde tedavisini devam ettiren hasta bir hasta yatağında değil de normal bir yatakta yatıyormuş gibi hissetmektedir.

H asta yataklarının motor, başlık, yan korkuluk, serum askılığı gibi kendine özel parçaları normal bir mobilya gibi durmaktadır. Ahşap hasta karyolası genellikle kendini hastalıktan dolayı moralsiz hisseden hastalar için üretilmektedir. Bu yatak üzerinde tedavisini devam ettiren hasta bir bulunmaktadır. Elektrikli hasta yataklarında iki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu olmak üzere üç model bulunmaktadır.  Ekonomik ve kaliteli hasta yatağı almak isteyen vatandaşlarımız bu yataklarımızı güvenle tercih edebilir. Kariyer medikal olarak imalattan halka satış yapmaktayız. Piyasadaki en kaliteli ve ekonomik yatakları firmamızda bulabilirsiniz. Detaylı bilgi için sitemizi ziyaret edebilir ya da bizi arayabilirsiniz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar