Hasta Yatağı Fonksiyonları


Hasta yatağı felçli hastalar için satışa sunulan ve onların sağlığı için kullanılmasının önerildiği bir yatak türüdür. Hasta karyolası kullanan felçli hastalar daha hızlı ve iyi bir tedavi süreci geçirmektedir. Normal yataklara göre daha kaliteli olarak üretilen hasta yatakları sayesinde hastanız daha konforlu ve daha sağlıklı bir yatakta yatmaya başlamıştır. Hasta yataklarını satın alma ya da kiralama hizmeti yapabilirsiniz. Kiralama hizmetinde de satış işleminde de aynı yatakların hizmetini vermekteyiz.. Kiralama ve satın alma hizmetinizi firmamız sayesinde güvenle yapabilirsiniz. Hasta yataklarının birçok fonksiyonu bulunmaktadır. Bu fonksiyonları sayesinde hasta yatakları diğer yataklardan farklı bir yerde olmaktadır. Hasta yataklarının bu fonksiyonları birden fazla olup hastanızın sağlığı için hızlandırıcı etkiye sahiptir.

Hasta yatağının ilk ve en önemli fonksiyonu elektrikle çalışmasıdır. Elektrikli kumandalı bir motoru bulunan hasta karyolası bu motor sayesinde hareket etme özelliğine sahip olmaktadır. Bu hareket sonucu hastanız hasta yatağı üzerinde beli başlı temel ihtiyaçlarını karşılayabilecektir.  Üç farklı motor modelimiz bulunmaktadır.  Dual motorlu ürünümüz en ekonomik olan motorlu yatak türümüzdür. Bu ürünümüzde motorun hareketi sonucu baş ve ayak kısmı hareket etmektedir.  Dual motorlu modelimizin yan korkuluk ve başlıkları da bulunmaktadır. Yan korkulukları plastik demir ya da alüminyumdan olabilir. Başlıkları ise demir ya da plastikten oluşur. Yüz kilo altındaki hastalar içi oldukça iyi bir üründür.

İkinci modelimiz olan piston motorlu modelimiz baş ve ayak kısmının kaldırmasının yanı sıra asansör özelliğine de sahiptir. Asansör hareketi sayesinde hastanız hasta yatağı üzerinde yukarı aşağı hareket edebilme şansına sahip olacaktır. Dual motorlu modelimize göre daha fonksiyonlu olan bu yatağımız da yan korkuluk ve başlıklar plastik ve alüminyumdan olabilir. Yüz elli kilo ve altındaki hastalar için uygun bir modelimizdir. Üçüncü ve son modelimiz olan dört motorlu hasta yatağımız ise tredelenburg yani eğim özelliğine sahiptir. Genellikle yoğun bakımda olan hastalar için üretilen bu yataklarımız artık evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Fiyat ve performans olarak en fonksiyonlu ve kaliteli modelimizdir.  İki yüz kiloya kadar taşıma kapasitesine sahiptir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar