En Kaliteli Hasta Yatakları Emek Sağlık da Üretiliyor


Hasta yatağı son yıllarda ülkemizde kullanımı oldukça artan bir üründür. Ülkemizde felçli, yatalak hastaların çoğalması teknolojinin gelişmesi sonucu insanların daha fazla yaşaması ve yaşlı nüfusunun artması hasta yataklarının kullanımının artmasına neden olmuştur.  Hasta yataklarının kullanımının fazla olması sonucu birçok firma bu alanda hizmet vermeye başlamıştır. Hasta yatakları normal yataklardan farklı olarak hareket edebilme özelliğine sahiptir. Genellikle hastanelerde kullanılan hareketli hasta yatakları artık evlerde de kullanılmaya başlanmıştır. Hastayla ilgilenen yakınları hastanın daha sağlıklı ve konforlu bir yerde tedavisine devam etmek için hasta karyolasını kullanmaya özen göstermiştir.

Hastanelerde kullanılan motor ile hareket eden ve yan korkuluk, başlık gibi parçalara sahip olan hasta yatakları konforlu ve sağlıklı tedavi için evlerde kullanılmaya başlanmıştır. Hasta karyolasının evlerde kullanılması hastanın tedavi sürecinin daha hızlı ve sağlıklı bir şekilde iyiye gitmesine yardımcı olmaktadır. Hasta yatakları kapladığı yer bakımından evinizde kullanmaya oldukça uygundur. Bir metreye iki metre dış ölçüleri sayesinde evinizin her köşesinde rahatça kullanma şansına sahipsiniz. Hasta yataklarının kullanımı konusunda devlet teşviği de bulunmaktadır.  Yatalak bir hastanız var ise onun sağlığı ve güvenliği için hasta yatağı kullanmanız oldukça önemli olacaktır.

Emek sağlık olarak hasta yatağı sektöründe en kaliteli ve sağlıklı ürünlerin üretimini yapmaktayız. Yataklarımız kaliteli olmasının yanı sıra fiyat olarak da oldukça ekonomiktir.   Hasta yatağı sektöründe yirmi yıldır hizmet veren emek sağlık bu sektörde hizmet veren en eski firmalardan biridir. Kaliteli ürün üreten firmamız toptan ve perakende olarak hasta yatağı satışı yapmaktadır.  Toptan olarak genellikle hastane gibi sağlık kuruluşlarına ya da diğer medikal firmalara satış yapmaktayız. Firmamız son yıllarda sadece yurt içine değil yurt dışına da toptan bir şekilde ürün satışı yapmaktadır. Toptan ve perakende olarak satışlarımızı yaptığımız yatakların tamamı iki yıl garantiyle hizmetinize sunulmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar