Ekonomik Hasta Yatağı


Hasta yatağı özel üretimi olan ve oldukça kaliteli bir yatak çeşididir. Günümüzde genellikle felçli ya da yatalak hastaların kullandığı bir ürün olan hasta yatakları oldukça tercih edilen bir üründür. Hasta yataklarının tercih edilmesinin sebebi hasta yatağının hem kaliteli hem de sağlıklı olmasıdır. Bu yataklarda tedavi gören bir yatağa bağımlı hasta tedavi sürecinde daha hızlı bir iyileşme süreci geçirecektir. Hasta karyolasının kaliteli olduğu sağlık uzmanları tarafından da belirlenmiştir. Bu nedenle yatalak ya da felçli hastaların bu yatakları kullanması gereklidir.  Hasta karyolası hastanın sadece daha iyi bir tedavi süreci geçirmesini sağlamaz aynı zaman da psikolojik ve fiziksel açıdan da daha iyi olmasını sağlar.
 Günümüzde en çok elektrikli hasta yatağı kullanımı yapılmaktadır. Elektrikli hasta yatağı motor sayesinde hareket edebilen ve yatağa bağımlı hastanın sabit bir şekilde yatmasından kurtulmasını sağlayan bir yataktır. Günümüzde bu yatak türü en çok tercih edilen ve beğenilen hasta yatağı türüdür. Kullanımının kolay olması ve hareket edebilmesi elektrikli yatakların çok tercih edilmesine neden olmaktadır.  Elektrikli hasta yataklarının motorunun kullanımı kumanda ile sağlanmaktadır. Kumandada bulunan tuşlar sayesinde yatağın hareket etmesi sağlanmaktadır. Firma olarak satışını yaptığımız elektrikli yatakların üretimini de yapmaktayız. En kaliteli ve sağlıklı yatakların üretimi haskar medikal firmamız tarafından yapılır. Oldukça ekonomik fiyatlarla da hasta yatağı satın alabilirsiniz.
 Ekonomik hasta yatağı modellerimiz bulunmaktadır. Ekonomik hasta yataklarımız da dual motor bulunur ve bu motorun çalışması sonucu yatağın baş ve ayak kısmı hareket etmektedir. Ekonomik yataklarımızın yan korkulukları ve başlıkları da demirden yapılmaktadır. Ekonomik olmasına rağmen yataklarımızın tamamı kaliteli ve moderndir. Ekonomik hasta karyolalarını garantili olarak hizmetinize sunan haskar medikal hızlı ve güvenli bir teslimat yapmaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar