Sabah Medikal Hasta Yatakları


Sabah medikal olarak hasta yatağı imalat, satış ve kiralama hizmeti vermekteyiz. Hasta yatağının yanında havalı yatak ve diğer medikal ürünlerin de satışını yapmaktayız. Sabah medikal olarak on yılı aşkın süredir bu sektörde hizmet vermekteyiz. Bu sektörün tüm şartlarını bilen firmamız kaliteli ve güvenilir ürün üretimi, satış ve kiralaması yapmaktayız. Ülkemizdeki en kaliteli ve sağlam hasta yatakları bizim firmamızda bulunmaktadır. Hasta yatağı imalatında en kaliteli parçaları kullanmaktayız. İmalat sürecinde işçilerimiz oldukça titiz davranarak parçaları monte etmektedir. Ürettiğimiz hasta yatakları elektrikle çalışmaktadır. Yatağın altında bulunan motor sayesinde elektrikle çalışan hasta yataklarının bu motoru yurt dışından özel olarak gelmektedir. Siz değerli vatandaşlarımız için en kaliteli motoru ithal etmekteyiz.

Motorumuza oldukça güvendiğimiz için on yıl garanti vermekteyiz. Ayrıca yan korkuluk, motor kumandası, başlık gibi hasta yatağının diğer parçalarına da on yıl garanti vermekteyiz. Ülkemizde hasta yatağı sektöründe bu kadar yüksek garanti veren firma sadece sabah medikaldir. İmalat sürecinin yanında satış hizmeti de vermekteyiz. Üretimini yaptığımız ürünlerin direk satışını yaptığımız için fiyatlarımız birçok firmaya göre ekonomiktir. Bireysel olarak firmamızdan hasta karyolası alabilirsiniz. İstanbul’un tüm ilçelerine ücretsiz ve hızlı kurulum yapmaktayız. Tüm Türkiye’ye ye ürününüzü aynı gün içinde kargoya vermekteyiz. Sadece evlere değil hastanelere ve imalat yapmayan diğer hasta yatağı firmalarını da ürün satmaktayız.

Kısa süreli ihtiyaçlar içinde kiralama hizmeti de vermekteyiz. Kiralama faaliyetimiz İstanbul içinde olmaktadır. Kiralama süremiz en az iki ay olup kiralama süresi boyunca yataklarımız garantilidir. Hem kiralama da hem satış da aynı kalitedeki yataklarımızı kullanmaktayız. İki motorlu, üç motorlu ve dört motorlu hasta yatakları satışını ve kiralamasını yaptığımız yatak çeşitleridir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar