Kaliteli Hasta Yatağı Adresi Haskar Medikal


Kaliteli Hasta Yatakları Çeşitleri
Çeşitlerimiz arasında 2 motorlu ve 3 motorlu hasta yatağı seçeneklerimiz mevcuttur. İsteyenler ve talep edenler ise sitemizin içerisine tıklayarak 4 motorlu hasta yataklarının fotoğraflarını inceleyip ürün özellikleri hakkında detaylı bilgi sahibi olabilirler. Bununla birlikte içerisinde ek seçenek olarak lazımlık bulunan karyola çeşitlerimiz de yine aynı şekilde sitemiz üzerinden takibi ve araştırılması yapılabilecek diğer çok seçenekli ürünlerimizdir.
Kaliteli Hasta Yatağı Ürün Özellikleri
Sitemize girip hasta yatakları arasında tercih yapmak isteyen kişi ve kişiler için ürün görselleri sunulmaktadır. Bu ürün görselleri ile birlikte tüm hasta yataklarının genel özelliklerinin yazılı olduğu metinler vardır. Fiyat ve ürün karşılaştırması yapan müşteriler ihtiyaçlarına ve bütçelerine göre hasta yatakları arasından tercih yaparak anında sipariş etme olanağını değerlendirebilirler. Bununla birlikte hasta yatağı montajları yetkili ve deneyimli ekipler tarafından yapılmaktadır.
Eve kadar gelen personeller hasta yataklarının nasıl kullanılması gerektiğini göstererek aktarmaktadır. Aynı zaman her hasta yatağı kendi içerisinde bir kullanım kılavuzu ve garanti belgesi de barındırmaktadır. İki motora sahip olan hasta yatakları hastaların hem sağlığını hem de konforunu önemseyerek ve düşünerek özel olarak imal edilmektedir. İki motorunun sayesinde birçok hareket ve pozisyon değişikliği manuel olarak değil otomatik olarak yapılmaktadır. Baş ve ayak kısımları sabit olmayıp hastanın rahatsızlığına bağlı olarak çeşitli derecelerde eğim göstermektedir.
Aynı zamanda evde kimse yokken hastanın temel ihtiyaçlarını ağrısız ve sorun bir şekilde gidermesi için özel hizmet seçenekleri de mevcuttur. Bununla birlikte şık ve dekoratif görüntüsü sayesinde her evin her mobilyası ile birlikte mutlak uyum içerisinde kullanılmaktadır. Kullanımı ve taşınması son derece kolaydır. Sitemizde incelediğiniz hasta yataklarının bir diğer özelliği ise ahşap olmasıdır. Bu sayede çok daha ekonomik bir fiyata ürünlerimize sahip olabilirsiniz.
Hastanın konforu kadar güvenliğini de düşünen hasta yatağı seçeneklerimiz yanlarında korkuluk bulundurmaktadır. Bu sayede herhangi bir kayma ya da düşme riskini direkt olarak ortadan kaldırmaktadır. Aynı zamanda her dört kısmında da serum askılıkları bulunmaktadır. Hastanın yatış pozisyonuna göre istenilen her yerde rahat bir şekilde serum bağlantısı gerçekleştirebilirsiniz.



Yorumlar

Popüler Yayınlar