Hürriyet Medikal Hasta Yatakları


Hürriyet medikal olarak 7 gün 24 saat hasta yatağı satış ve kiralama hizmeti veren bir firmayız. Yatak ihtiyaçlarını Pazar günü bile olsa teslim eden hürriyet medikal kurulum ücreti de almamaktadır. İstanbul’un tüm ilçelerine aynı gün içinde teslimat ve ücretsiz kurulum hizmeti vermekteyiz. Hastanızın sağlığı için hızlı bir şekilde yatağınızı size ulaştırarak hastanızın konforlu yatağında yatmasını sağlarız. Hasta yatakları felçli hastaların kesinlikle kullanması gereken bir üründür. Hürriyet medikal olarak bir bu ürünün imalatını titiz bir şekilde yapmaktayız. Sağlıkla ilgili bir konu olduğu için bu alanda hizmet vermeye önem gösteririz. Pazarlamasını yaptığımız tüm ürünler sağlık bakanlığı ve diğer kuruluşlar onaylıdır.

Bu sektörde faaliyet gösteren birçok firma bulunurken, gerekli belgelere sahip firma sayısı azdır. Hürriyet medikal olarak sağlık bakanlığının söylediği tüm şartlara uyarak ve almak istediği belgeleri alarak hasta yatağı satış ve kiralama hizmeti vermekteyiz. Örneğin sağlık bakanlığı şu an internetten satışı yasakladı. Biz de firma olarak bu kurala uyarak internetten satışımızı kestik. Fakat bazı firmalar yasak olmasına rağmen kalitesiz ve sağlam olmayan yatakların satışını yapmaktadır. Siz değerli müşterilerimiz bu tarz şirketlerden ürün almamalısınız. Hürriyet medikal olarak sattığımız tüm ürünler garantilidir. Herhangi bir sorun olduğu zaman bizi arayarak ürününüz hakkında destek alabilirsiniz. 7 gün 24 saat telefonumuz siz değerli müşterilerimiz için açıktır.

Firmamızda ev tipi, hastane tipi ve bunun dışından birçok hasta yatağı modelleri bulunmaktadır. Hasta yataklarımızın satış fiyatı 1000 Türk lirasından başlarken, kiralama fiyatlarımız ise 300 Türk lirasından başlamaktadır. Ekonomik ve kaliteli hasta yataklarının adresi hürriyet medikaldir. Satış sonrası verdiği destek ile rakiplerinin önünde olan firmamız, garantili ve konforlu ürünlerle hastanızın sağlığını düşünmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar