Havalı Yatak Nedir


Havalı yatak vücutta yara çıkmasını engelleyen, vücutta terlemeyi önleyen, elektrikle çalışan ve şişme bir yatağı olan bir yatak çeşididir. Havalı yatak felçli ya da yatağa bağımlı hastaların kullanması gereken bir yataktır. Felçli hastaların vücuduna masaj hissi veren havalı yatak hastanın yatak üzerinde daha rahat bir şekilde yatmasını ve dinlenmesini sağlamaktadır. Normal yataklar sürekli yatan hastalar için pekiyi değildir. Sürekli yatan hasta da normal bir yatakta yattığı zaman yara çıkabilir, sürekli terleme olabilir ve hasta konforsuz bir şekilde yatar.

Havalı yatakta yatan bir hasta ise adeta masaj hissi alarak ve rahat bir şekilde uyumaktadır ya da dinlenmektedir. Havalı yatak sıvı geçirmez özelliği de sahiptir. Bu özelliği sayesinde diğer yataklardan ayrı bir yerdedir. Firma olarak 10 yıldır havalı yatak satışı yapmaktayız.  Her bütçeye uygun havalı yataklarımız bulunur. Genel olarak havalı yatağın ömrü 1 yıldır. Havalı yatak elektrikli motor ile çalışan şişme bir yataktır. Denize girdiğimiz şişme yataklara benzemektedir. Havalı yataklar hastanelerde, evlerde her yerde kullanılabilir.

Türkiye’nin her köşesine havalı hasta yatağı satışımız bulunur. İstanbul içine ise aynı gün içinde teslimat yaparız. Tüm hasta yataklarımız garantilidir. Sürekli yatan hasta da basınç dengesi zorlanır fakat havalı yatak yatan hastanın basıncını dengeler. Havalı yatak çeşitlerine göre çalışma şekli olarak değişiklik göstermektedir. Ayrıca havalı yatak vücut ısısını da dengelemektedir. Hasta yatağını istediğiniz zaman temizleyebilirsiniz. Eğer hastanızda yaralar varsa havalı yatak bu yaraların iyileşmesini de sağlamaktadır. Kaliteli ve Ekonomik hasta yatakları için sitemizi tercih edebilirsiniz. 7 gün 24 saat hizmetinizde olan firmamız hızlı bir şekilde hasta yatağınızı evinize teslim etmektedir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar