Hasta Yatağı İstanbul


Hasta yatakları ülkemizde her şehirde kullanılan bir üründür. Ülkemizin en kalabalık şehri olan İstanbul’da da hasta yatağı kullanımı vardır. Ülkemizdeki araştırmalara göre hasta yatağının en çok kullanıldığı il İstanbul ilimiz olmuştur. Bunun sebebi İstanbul’un en kalabalık şehir olması ve hasta yatağına muhtaç insan sayısının diğer şehirlere göre fazla olmasıdır. İstanbul’un bu kadar önemli olması sonucu bu sektörde hizmet veren firmaların çoğu bayisini bu ilimizde açmıştır. Ülkemizdeki hasta karyolası imalat ve satış firmaların % 80i İstanbul’da faaliyet göstermektedir. İstanbul, Ankara ve İzmir ihtiyacın en fazla olduğu şehirlerdir.  Nüfusun fazla olması sonucu firma yoğunlaşması da bu şehirlerde daha fazla olmuştur.

Emek sağlık firmamızda İstanbul ilinde faaliyet gösteren bir firmadır. Firmamız hasta yatağı imalatı yapmasının yanı sıra kiralama ve satış faaliyetlerinde de bulunur.  Emek sağlık olarak 2005 yılından bu yana bu sektörde hizmet veren bir firmayız. Firmamız ülkemizde en kaliteli ve sağlam hasta yataklarının imalatını yapmaktadır. Yataklarımız kaliteli olduğu için sadece yurtiçine değil aynı zamanda yurtdışına da faaliyet vermekteyiz. İstanbul da ve diğer şehirlerde faaliyet gösteren birçok hasta karyolası ihtiyacını bizden karşılamaktadır. Firmamızdan uygun fiyatlarla diğer firmalar hasta yatağı siparişi verebilir. Sadece medikal firmalara değil aynı zamanda hastane ve diğer sağlık merkezlerine de satış işlemimiz bulunur. Bunun yanında bireysel olarak vatandaşlarımıza da satış hizmetimiz bulunur.

İstanbul’da ki vatandaşlarımıza aynı gün içinde ücretsiz kurulum ve teslimat hizmetimiz bulunur. İstanbul için hasta yatağı kiralama ve satış işlemimiz bulunmaktadır.  Hasta yatağı kiralama fiyatımız 300 Türk lirasından satış fiyatımız ise 1000 Türk lirasından başlamaktadır. Hasta yataklarımızın tamamı garantili olarak hizmetinize sunulmaktadır. Yataklarımızın nasıl üretildiğini görmek için üretim atölyemize ziyaret edebilirsiniz. Hafta içi her gün mesai saatleri içinde firmamızı ziyarete gelebilirsiniz. Emek sağlık olarak kaliteli ve ekonomik hasta yataklarının adresiyiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar