İstanbul’da Hasta Yatağı Kiralama Şirketi


Haskar medikal olarak hasta yatağı satışının yanı sıra kiralama faaliyetleri de gösteren bir firmayız.  Kiralama süremiz en az iki ay olup siz istediğiniz sürece bizi arayarak kiralama süresini uzatabilirsiniz. Kısa süreli rahatsızlıklar için kiralanan hasta yatakları yatan hasta için oldukça rahat bir yatak çeşididir. Hasta bu yatak üzerinde istediği pozisyonda rahat bir tedavi süreci geçirecektir. Hasta karyolasının tedavi sürecini iyi yönde hızlandırdığı uzmanlar tarafından da belirlenmiştir. Kısa süreli yatan bir hastanızın hızlı bir şekilde ayağa kalkması için hasta yatağı kullanması oldukça önem arz eder. Kiraladığınız hasta yatağında temel ihtiyaçlarınızı karşılamada çok büyük sorun çekmezsiniz.

Kiralık hasta yataklarını maksimum beş ya da altı ay kullanacaksanız öneririz. Daha uzun süreli kullanım olacaksa satın alma işlemi yapılması daha mantıklı olur. Ekonomik açıdan maksimum beş altı aylık kullanımlar kiralama için mantıklı olmaktadır. Kiralama işleminizi internet sitemiz üzerinden, telefonla ya da mağazamıza gelerek yapabilirsiniz. Kiraladığını ürünü size hiçbir zorluk çıkarmadan servis elemanlarımız ücretsiz ve hızlı bir şekilde hastanızı mağdur etmeden kurulum işlemini gerçekleştirmektedir. En az iki kiralamakta olup kiralama süreci boyunca kiralama sözleşmesine sahip olursunuz. Bu sözleşme sayesinde yatakta herhangi bir sorun olduğunda servisimiz gün içinde gelip sorunu hızlı ve doğru bir biçimde çözmektedir. 7 gün 24 saat servisimiz aktif olarak hizmet vermektedir.

Kiralama fiyatlarımız üç yüz Türk lirasından başlayarak bin liraya kadar çıkmaktadır. Kiralama fiyatlarını etkileyen değişkenler kullanılan malzeme ve ülkedeki dövizin durumudur. Kiralama fiyatımız bir ay önce iki yüz elli Türk lirasından başlarken dövizin artmasıyla beraber bu fiyat üç yüz Türk lirasına çıkmıştır. Kiralama yaparken kiraladığınız ürünün kalitesine ve konforuna dikkat etmeniz gerekmektedir. Ucuz ve kalitesiz hasta karyolası hastanızın sağlığı için iyi değildir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar