Havalı Yatak Kullanımının Önemi


Havalı yatak hasta yatağının yanında kullanılan, hastanın vücudu için oldukça sağlam olan, hastaya masaj hissi veren ve elektrikle çalışan bir yatak tipidir. Genellikle yatalak hastaların kullanması gereken bu yatak türü elektrikle çalışan bir şişme yataktır. Hava kanalları olan bu yatak tipinde hasta terlemeye, vücut yaralarına karşı oldukça dirençli olmaktadır. Sadece hasta karyolası bir hasta tedavi sürecinde yeteri kadar iyileşemeyecektir. Bunun yanından satılan havalı yatak alarak hastanızın iyileşme şansını maksimuma çıkarabilirsiniz. Felçli hastası olan vatandaşlarımızın kesinlikle havalı yatak satın alması gerekmektedir. Felçli bir hasta sürekli yatacağı için vücudunda yara ya da terleme olma olasılığı kesindir. Havalı yatak sayesinde hastanızın sırt yaraları iyileşmekte ve hastanızın vücudu terleme yapmamaktadır.

Havalı yatak şişme bir yatağı ve elektrikli bir motoru olan bir yatak çeşididir. Sürekli elektriğin çalışması gereken bu yatak türünde hava kanalları sayesinde hastanız adeta bir masaj hissi almaktadır. Bazen normal insanların da rahatlatıcı etkisinden dolayı havalı yataklar rahatlatıcılık konusunda normal yataklardan farklılık göstermektedir. Ayrıca özel çarşafı bulunan bu yatakların çarşaflarının yıkanması sayesinde tuvalet ihtiyacını gideremeyen hastalar için oldukça kullanışlıdır. Havalı yatak çarşafınızı istediğiniz zaman yıkayıp temizleme şansına sahipsiniz. Havalı yataklar sayesinde hastane masrafınız da azalacaktır. Hastanın tedavi sürecini daha iyi geçirecek ve vücudu diğer hastalıklara karşı güçlü olacaktır.

Havalı yatak satışı yapan firmamızda boru tipi, pozisyon veren ve baklava tipi gibi üç farklı havalı yatak çeşidi bulunmaktadır. Havalı yatak fiyatlarımız üç yüz liradan başlayarak iki bin dört yüz liraya kadar çıkmaktadır. Tüm havalı yataklarımızı elektrikle çalışmaktadır ve son model yataklardır. Ayrıca bozulmaya karşı iki yıl garantili yataklarımız bulunmaktadır. Herhangi bir sorun olduğu zaman ücretsiz bir şekilde değiştirebilirsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar