Hasta Yatağını Devlet Karşılar Mı?


Hasta yatağı felçli ve yatağa bağımlı hastaların kullandığı bir yatak çeşididir. Bu yatak hasta ve onun bakıcısı için daha rahat bir yataktır. Elektrikli motor ile çalışan hasta yatakları normal yataklara göre çok farklı özelliklere sahiptir. Elektrikli motoruyla diğer yataklardan farklı bir yapıya sahip olan hasta karyolası yan korkuluk, başlık, tekerlekler, serum askısı ve şilte gibi normal yataklardan daha farklı bir yapıya sahiptir. Hasta karyolası satın alımını devlet teşvik ederken satın almada herhangi bir şekilde sigorta karşılamamaktadır. Ama yinede devlet yatalak hastaların hasta yatağı kullanmasını teşvik etmektedir. Bu nedenle birçok firmanın bu alanda hizmet vermesinde devletimiz etkili olmaktadır.

Devlet bu ürünlerin satışı konusunda teşvik yaptığı için vatandaşımız bu ürünleri ekonomik fiyatlarla alma şansına sahip olmaktadır. Türkiye’nin her yerinde hasta yatağı satış ve kiralama işlemleri yapılmaktadır. Felçli hastaların morali için de bu ürünleri kullanmak oldukça önemlidir. Elektrikli kumandası sayesinde yatak hareket edebilmektedir. Yatağın hareket etmesi sonucu hasta temel ihtiyaçlarını karşılama şansına sahip olmaktadır.  Hastanız yatak üzerinde kitap okuyabilir, televizyon izleyebilir ve diğer özel ihtiyaçlarını karşılayabilir. Bu sayede hastanızın morali hiç olmayacağı kadar yüksek olacaktır. Morali yüksek olan bir hastanın da iyileşme süreci daha hızlı ve etkili olacaktır. Normal bir yatağa göre hasta yatağında yatan hasta tedavi sürecinde daha iyi bir etki edecektir.

Firma olarak devletimizin de desteğiyle kaliteli ve sağlam hasta karyolası imalatı ve satışı yapmaktadır. Tüm Türkiye’ye bu ürünün satışını hızlı bir şekilde gerçekleştirmekteyiz. Hastanızın bakımının iyi olması için bu ürünü kullanmanızı öneririz. Havalı yatak almak isterseniz ise onu sigorta tarafından ücretsiz bir şekilde alma hakkına sahipsiniz.


Yorumlar

Popüler Yayınlar