Hasta Yatağı Kiralama




Hasta yatakları genellikle tamamen yatağı bağlı vatandaşlarımızın kullandığı ve son yıllarda tüketimi artan bir yatak çeşididir. Fakat kısa sürekli sakatlık geçirip yatmak zorunda olan vatandaşlarımız da hasta yatağı satın alabilmektedir. Bu tarz kısa kullanımlar için siz değerli müşterilerimize kiralık hasta karyolası önermekteyiz. Uygun fiyatlarla hasta yatağı kiralamak için Kariyer medikali tercih edebilirsiniz. Kaliteli ve sağlam kiralık hasta yatağı sadece bizim firmamızda bulunmaktadır. Kariyer medikal olarak kiralamasını yaptığımız tüm ürünlerin üretimini yapmaktayız. Haftanın her günü kiralama siparişi verebilirsiniz. Türkiye’nin mega kenti İstanbul’a her gün kiralama hizmeti vermekteyiz. Çatalca dan, Ataşehire kadar hasta karyolası kiralaması yapmaktayız.

Kiralama siparişiniz gün içinde adresinize teslim edilmektedir. Ücretsiz servis ve kurulum hizmetimizle servisimiz sayesinde hızlı ve kolay kurulumla hastanız yatağında yatmaya başlar. Kiralama süremiz boyunca hasta yatağımız garantilidir. Ürününüzde bir sorun çıktığı zaman bizi arayarak bildirebilirsiniz. Uzman ekibimiz evinize kadar gelerek yataktaki sorunu çözer ve tamamen ücretsizdir. İstanbul dışı kiralama faaliyeti için diğer illerdeki medikal firmalarıyla konuşabiliriz. 

Birçoğu ürününü bizden almaktadır. Gönül rahatlığıyla o firmalardan hasta yatağı kiralayabilirsiniz. Kiralama süremiz en az iki ay olup bu süreler içinde kiralama sözleşmesi yapmaktayız.
Kiralık hasta yataklarımızın hiçbiri ikinci el değildir. Ürünlerimiz tamamen sıfırdır. İkinci el ürün almamayı hastanız için önermekteyiz. Kiraladığımız ürünlerin tamamı elektrikli motor ile çalışmaktadır. Kiralama süresi sonunda ücretsiz olarak ürünü sizden alıp kiralama sözleşmesini size teslim ederiz. Kiralama fiyatlarımız 300 Türk lirası ile 1000 Türk lirası arasında değişmektedir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar