Hasta Yatağı Genel Özellikleri


Hasta yatağı genellikle yatağa bağımlı kişilerin kullandığı normal yataklardan ayrılan özelliklerinin olduğu, elektrikle çalışan bir yatak türüdür. Hasta yatakları ilk zamanlar manuel olarak çalışırken artık siz değerli müşterilerimin isteği ile elektrikli kumandalı bir motor ile çalışmaktadır.  Manuel hasta yataklarında hastanın temel ihtiyaçlarını karşılamak hem hasta için hem de onunla ilgilenen kişi için oldukça zorlayıcıydı. Elektrikli hasta yatağı ise kumandası sayesinde motoruyla beraber hasta yatağını hareket ettirir ve hasta yemek, televizyon izlemek gibi ihtiyaçlarını karşılayabilir.

Sabah medikal olarak hasta yatağı imalat sektöründe en büyük firmalardan biriyiz. Sadece yurt içine değil aynı zamanda yurtdışına da satışımız bulunmaktadır. Ürettiğimiz tüm hasta yatakları en son kalite olarak üretilip siz değerli müşterilerimizin hizmetine sunulmaktadır. Hasta yatağı imalatı sağlık bakanlığı tarafından denetlenmektedir. Sabah medikal olarak imalat için tüm gerekli belgelere sahip olmaktayız. İstediğiniz bir zamanda imalat fabrikamızı ziyaret edebilirsiniz. Türkiye de ki birçok medikalciler, hastaneler, huzurevleri vb yerler ürünlerini bizden almaktadır. Çünkü ülkemizin en kaliteli ve en güvenilir hasta yatağı üretimini biz yapmaktayız.

Tüm hasta yataklarımız gerekli tüm belgelere sahip on yıl yedek parça garantisine sahiptir. İki yıl da normal garantiye sahip olan yataklarımız en son kalitede olarak siz sunulmaktadır. Hasta yataklarımız iç açı ölçüleri olarak 90 cm ile 1.90 arasında dış açı ölçüsü olarak ise 1 metreye 2 metre boyutlarındadır. Garanti kapsamında ücretsiz servisimiz bulunmaktadır ve hasta yatağınıza aynı gün içinde hızlı ve ücretsiz bakım yapar.

Hasta yatağı imalatının yanında hasta yatağı satışı da yapmaktayız. Türkiye’nin her yerine hasta yatağı satışımız bulunur. İstanbul içine ise aynı gün içinde teslimat ve kurulum yapmaktayız. Hasta yatağı fiyatlarımız dokuz yüz elli Türk lirasından başlayarak dört bin beş yüz Türk lirasına kadar gitmektedir. Kısa süreli ihtiyaçlarınız için kiralama hizmeti de vermekteyiz. Kiralama süremiz en az iki ay olup kiralama süresi bitince yatağı evinizden teslim almaktayız. Kiralama fiyatımız iki yüz Türk lirası ile bin Türk lirası arasında değişiklik göstermektedir.


Yorumlar

Popüler Yayınlar