Hasta Bakım Yatağı


Yatalak hastaların bakımı normal hastalara göre daha zor ve uğraştırıcıdır. Bu hastalar sürekli yattıkları ve hareketsiz oldukları için yattıkları yerde sabit kalmaktadır. Temel ihtiyaçlarını gidermede oldukça zorlanan bu hastaların bakımı da oldukça zorlayıcıdır. Bu hastalar bakıma muhtaç oldukları için bakıcıları sayesinde temel ihtiyaçlarını gidermektedir. Hasta bakıcıları içinde oldukça zor olan bu durum yüzünden hem hasta hem de bakıcısı zorlanmaktadır. Bu nedenle çoğunlukla yatalak hastaların kullandığı hasta yatağı imalatı başlamıştır. Bu yataklar sayesinde hasta yatak üzerinde hareket etmeye başlamıştır. Elektrikli motoru olan bu yatakların kumandası sayesinde yatak hareket etmektedir. Bu hareket sayesinde hasta temel ihtiyaçlarını rahat bir şekilde karşılamaya başlamıştır.

Bu yataklar hastanın bakıcısı da için de oldukça rahatlatıcı olmuştur. Hastayı hareket ettirmeden tek bir tuşla hastayı istediği pozisyona getirme şansına sahip olmuştur. Bu sayede hasta bakıcısı zorlanmadan hastasına bakım hizmetini vermektedir.  Yatalak bir hasta için bu yatak çeşidinin kullanılması oldukça önemlidir. Eski zamanlarda manuel olarak çalışan hasta yatakları kolaylık olsun diye artık elektrikli olarak üretilmeye başlanmıştır. İki motorlu, üç motorlu, dört motorlu gibi modelleri olan bu yataklar ekonomik anlamda da tüketici oldukça uygundur. Her bütçeye uygun olarak üretilen bu yatakları tüm vatandaşlarımız rahat bir şekilde satın alabilmektedir. Hasta yataklarımız ayrıca yan korkuluk, başlık ve kilitlenebilen tekerlek gibi parçalardan da oluşur.

Firma olarak Hasta bakım yataklarının üretimini ve satışını yıllardır yapmaktayız. Ülkemizdeki birçok firma ve hastane hasta bakım karyolasını bizden almaktadır. Siz değerli müşterilerimiz de güvenle bizim firmamızdan hasta karyolası satın alma ya da kiralama işleme yapabilir. 7 gün 24 saat hizmetinizde olan firmamız internet üzerinden ya da telefonla sipariş almaktadır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar