Fabrikadan Uygun Fiyatlarla Hasta Yatağı Satışı


Hasta yatağı üretimi tecrübe gerektiren ve titiz davranılması gereken bir süreç içerir. Sağlıkla ilgili bir konu olduğu için hasta karyolası üretiminde dikkat edilmesi oldukça önemlidir. Kaliteli ve konforlu hasta yatağı üretmek birinci öncelik olmalıdır. Malzemede kaçmayarak en iyi malzeme kullanılmalı, hastaların rahatı ve konforu düşünülmelidir. Emek sağlık olarak bu sektörde yirmi yıldır en kaliteli ve konforlu ürünlerin imalatını yapmaktayız. Bu sektörün tüm dinamiklerini bilerek ona uygun bir biçimde üretim yaparız. Kullandığımız tüm malzemeler son teknolojik ürünler olup siz değerli müşterilerimiz için ultra lüks olarak imalatı yapılır. İmalat fabrikamız İstanbul da bulunmaktadır. Sizlere kapımız hep açık bulunmaktadır. İstediğiniz her zaman ziyaret için fabrikamıza gelebilirsiniz.

Ürettiğimiz yataklar elektrikle çalışmaktadır. Piyasada bulunan çoğu yatak artık elektrikli motor ile çalışan yataklardır. Daha kullanışlı olan bu yataklar hastanın rahat hareketi oldukça önemlidir. Bizde Çin den getirttiğimiz bu motoru ürettiğimiz yataklara takarak sizin hizmetinize sunarız. Getirttiğimi motor piyasadaki en kaliteli motor olup dayanıklılık konusunda iki yüz kilograma kadar çıkabilmektedir.  Hasta yataklarımız ayrıca yan korkuluklara, kilitlenebilen tekerleklere ve başlıklara sahiptir. Yine tüm bu ürünlerimiz son teknolojiktir ve kalitelidir. Yan korkuluklarımız yine yurtdışından gelmektedir. Plastik alüminyum ya da demir modelleri bulunabilmektedir. Fiyatları bu modellerin farklılıklarına göre değişmektedir. Plastik yan korkuluklu modeller yatağın daha yüksek fiyatta olmasını sağlar.

Başlıklar ise demir ya da plastikten oluşur. Bu üründe aynı şekilde yurtdışından gelmektedir. Özel olarak ürettiğimiz ev tipi ahşap hasta karyolamızın yan korkuluklarını ve başlıklarını biz kendimiz üretmekteyiz. Bu ürünümüz tamamen bizim kendi üretimimiz olup parçaları ithal değildir. Hasta karyolası fiyatlarımız bin liradan başlayarak dört bin liraya kadar çıkmaktadır. Detaylı fiyat listesi için bize ulaşabilir ve bilgi alabilirsiniz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar