En Uygun Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları


Hasta yatağı genellikle satın alınan bir üründür. Fakat hasta yatakları kaza geçiren ve az süre de olsa yatmakta zorunda olan insanlar için kiralama hizmeti olarak da sunulabilir.  Emek sağlık olarak uzun yıllardır hasta yatağı imalatı yapmaktayız.  İmalatını yaptığımız hasta yataklarının satışını ve kiralamasını yapmaktayız. İstanbul ilinde bulunan fabrikamızda 7 gün 24 saat hasta yatağı imalatı yapılmaktadır. Türkiye’nin her yerine hasta yatağı satışımız vardır. Kiralama hizmetimiz ise İstanbul iline vardır. İstanbul içine her gün kiralama hizmeti vermekteyiz.

İstanbul dışındasınız ve hasta yatağı kiralamak istiyorsunuz bu işlemi Türkiye’nin birçok yerinde bulunan bayilerimiz aracılığıyla yapabilirsiniz. Bayilerimiz size 7 gün 24 saat hizmet vermektedir. Kiralama süremiz en az 2 aydır.  Kiralama süresi boyunca hasta yataklarımız garantilidir ve herhangi bir sorun olduğu zaman siz değerli müşterilerimize ücretsiz ve hızlı bir şekilde hizmet vermekteyiz. Tüm hasta yatağı modellerimizi kiralık olarak siz değerli müşterilerimizi sunmaktayız.

Kiraladığımız tüm hasta yatakları sıfırdır. İkinci el hasta yatağı asla satmamaktayız ve siz değerli müşterilerimize asla ikinci el hasta yatağı önermeyiz. Çünkü o yatağı daha önce kullanan bir hastada bulaşıcı bir hastalık olmuş olabilir bu da hastanızın sağlığı için oldukça tehlikelidir. Biz size kiraladığımız hasta yataklarını geri aldığımız zaman asla başka bir müşteriye satmamaktayız. Onları depomuza koyarak parçalarını daha sonra diğer karyolalarının üretiminde kullanırız. Hasta yatağı kiralama fiyatlarımız 250 Türk lirası ile 1000 Türk lirası arasında değişiklik göstermektedir. Bu değişikliğin sebebi kullanılan malzemeyle alakalıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar