İç Dekorasyonda Hasta Yatağının Yeri


İç Dekorasyonda Hasta Yatağını Doğru Yere Koyabilmek

Hasta olan ve iyileşerek mutlu olmayı dileyen tüm insanların benliklerinde kendileriyle barışık yaşamalarının etkilerinin fark edilememesi mümkün değildir. İnsanın kendisini tanıyarak içinde var olan kavram kargaşasının veya tek düze vurmuş yaşam standartlarının yaşayış biçimi olarak ele alınabilecek unsur dekorasyon iken insanın kendi duygularını tatmin etmek istemesi dışa vurulmuş renklerle ve oluşturabileceği kendi içindeki sanat duygusudur. İç dekore edilen bir hasta yatağı dekore eden kişinin kişiliğini ve dışarıya vurduğu içsel yaşayışını ifade eder. Muhakkak ki iç dekore edilen her bir hasta yatağı hayatı yenilemesi veya başlangıç için ön ayak olarak görülmesi hasta insanın psikolojisini iyileşme yönünde motive etmekte ve ruhsal bir çözüme ulaştırmaktadır.

İç Dekorasyonda Hasta Yatağının Yerini Benimsemek

Yapılan her biri yaratıcı iç dekorasyonun köşesinde kişiliğin ve ruhsal durumun varlığından söz edilir. Fakat bu durumların her birinin benimsetilip iç dekorasyonu yaşamak için kendimize fırsatlar verilmelidir. Kendimize dair yaptığımız her tür bir iç dekorasyon değişiminde kendimizi yenilememizin ve bu yenilenmeye açık olmak bir tarafta iken bu durum kabul edilmelidir. Dekor edilen her bir hasta yatağının yaşayış biçimi veya onu ele alış biçimi hasta insanların değişikliğe muhakkak ihtiyacı olduğu ve bu ihtiyacın karşılığı olarak elde edinilen kazanım ruhsal bir dışa vurum ve onu yaşamakla ilgili iken aslında onu benimsemek ve içinde bulunulan durumu benimseyip değişiklik hakkımızı olumlu bir yöne çevirmeliyiz.

Hasta Yatağını Diğer Eşyalarla Bütünleştirebilmek

İç dekorasyonla ilgili tüm kavramları ele aldıktan sonra temelde olağan iç dekorasyonun hastanın kişiliğinin yansıtılması, iç dekorasyonu benimsek ki bu durum ruh halini özümsemek anlamına da gelmektedir. Bunlarla birlikte temel hasta yatağı dekorasyon noktalarından sadece biri yapılan iç dekorasyonu elde edilmiş ruh halinden başlayarak yok olmasını istenilen bir hastalık ve yepyeni bir kazanım elde etmemiz için bütünleşmek gerekmektedir. Bütünleşmenin insan doğasındaki yeri kabullenme ile eş değer iken bütünleşmenin ve iç dünyanın dışa vurumunu kabullenmek işte o dekorasyonla insan ruhunun kendini yenileyebilmesi anlamına gelmektedir. Dokunulan hasta karyolası, hasta yatağı veya tasarımın yeniliği veya hissettirdiği doku biçimi ruhu tazelerken bununla birlikte elimizde olan ve kokusunu dokusunu hissedebildiğimiz her varlık bizi iyi hissetmemize sebep olurken hayatımıza dahil olan tüm insanlarında dekorasyonla birlikte farklı bir iyileşme deneyimi yaşayacakları anlamına gelmektedir. Dekorasyonun insan ruhuna değindiğini ve yaşamımızda olan olayların etkisiyle birlikte mutluluğu da bize sunmuş olmaktadır.



Yorumlar

Popüler Yayınlar