HÜRRİYET MEDİKAL EN İYİ HASTA KARYOLASI ÜRETİYOR


     Hürriyet medikal olarak en iyi hasta karyolalarını üretmekteyiz. Hasta karyolası üretimi oldukça önem ve dikkat gerektirmektedir. Üretim yerimiz İstanbul Bayrampaşa ilçesidir. Ürettiğimiz karyolaları ülkenin her yerine ücretsiz olarak göndermekteyiz. Ürettiğimiz karyolaları 7 gün 24 saat gelip üretim merkezimizde inceleyebilirsiniz. Türkiye’nin en iyi karyolalarını üretmekteyiz. Ürettiğimiz birçok karyola modeli bulunmaktadır. İki motorlu hasta karyolası, ev tipi ahşap hasta karyolası, lazımlıklı hasta karyolası, üç motorlu hasta karyolası, dört motorlu hasta karyolası ürettiğimiz hasta karyolası modelleridir.
     Bu modellerin fiyatları değişmektedir. İki motorlu hasta yatakları 900 tl den başlayıp 2500 tl ye kadar değişiklik göstermektedir. Üç motorlu hasta karyolası ise 2500 – 3000 tl arasındadır. Dört motorlu hasta karyolası ise 3000 ile 4000 tl arasında değişiklik göstermektedir. Hasta yataklarının yan korkulukları ve başlıkları yurt dışından ithaldir. Ayrıca elektrikli motoru Çin’den gelmektedir. İki motorlu hasta karyolası baş ve ayak kısmını hareket ettirmektedir. Bu hasta karyolasının yan korkulukları plastik ahşap ya da alüminyum olabilir. Ev tipi ahşap hasta karyolası ise tamamen ahşaptan oluşur. Bu karyolada iki motora sahiptir. Ev için oldukça idealdir.
     Lazımlıklı hasta karyolası ise tuvalete gidemeyecek kadar kötü olan hastalar için üretilmiştir. Bu hasta karyolası sayesinde hasta tuvalet ihtiyacını rahatça giderebilir. İki motora sahiptir. Üç motorlu hasta karyolası ise üçüncü motoruyla berabere yukarı aşağı hareket eder bu da hastanın yemek yemesini kolaylaştırır. Dört motorlu hasta yatağı ise asansör yani tredelenburg özelliğine sahiptir. En konforlu hasta yatağıdır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar