Hasta Yatakları Üreticisi


İnsanların en zor zamanları hasta oldukları zamandır. İlgiye her zamankinden daha muhtaç hale gelir ve moral olarak en yüksek seviyede tutulmaları lazımdır.
Hastane ortamında değil de evde yatmak zorunda kalan hastalar için bu durumlar daha da önemlidir. Hasta yatağı bu konuda önemlidir. Evde yatması gereken hasta için en önemli şey, yattığı yerdir. Bundan dolayı da kalitesi ve yatağın üreticisi bu anlamda büyük önem taşır.
Üretimde En Önemli Kısımlar
Yatak üreticileri hasta karyolası ihtiyacı olan kişilere fonksiyonel ve en uygun tarzda yatağı üretmeye çalışır. En önemlisi üretilen hasta yataklarından hiçbir şekilde olumsuz geri bildirimlerin alınmamasıdır. Bu firmanın bu alandaki kalitesini gösteren unsurdur.
Üreticiler her zaman en iyisini ve en kalitelisini üretmeye çalışır ve müşterilerden gelen geri bildirimlere göre ürünlerini geliştirirler. Bu üreticinin kalite anlamındaki başarısını gösterir.
Önde Gelen Üreticiler
Hasta yatağı üretiminde yenilikler yaparak kendini geliştiren Haskar Medikal bu alanda önde gelen üreticilerdendir. Yataklarla ilgili hem satış hem de kiralama faaliyetleri vardır. Yataklarda çeşitli motor özeliklerine sahip yataklara ulaşma imkanı vardır.
Fonksiyonlu bir hasta yatağı ile hastalık dönemini geçirecek olmak, her zaman için normal tip ev yataklarından daha sağlıklı ve güvenlidir. Hasta için motorlu bir yatağın olması tek bir düğme ile baş tarafının kaldırılması, ayak tarafının kaldırılması mümkündür.
Yatak Çeşitleri
Bazı üreticilerde kompresör ile çalışan havalı yatakları da üretmektedirler. Bu sistemde küçük bir kompresör ile hastanın yattığı yatağın dilimler şeklinde şişirilmesi sağlanır. Bu şişirme hastanın ağırlığına ve rahatına göre ayarlanabilir özelliktedir. Hastayı daha rahat ettirmek için kullanılan bu sistem üreticiler tarafından istenildiğinde sağlanabilmektedir.
Üreticiler hasta yataklarını set halinde satışlarını yapmakta olup bu setin içinde hasta yatağı, karyolası, alez ve serum askıları genelde olan standart malzemelerdir. Genelde hasta yatakları satış fiyatına, nakliyesi, kurulumu ve sonrasında verilecek eğitimi ücrete dahil olarak satılmaktadır.
Üretilen hasta yatakları 3 grupta toplanabilir. 2 motorlu, 3 motorlu ve 4 motorlu hasta yataklarıdır.
Yataklar arasında en ekonomik olanı manuel hasta karyolasıdır. Ancak kullanım kolaylığı olarak en rahatı motorlu olan yataklardır.



Yorumlar

Popüler Yayınlar