HASTA YATAĞI ÇEŞİTLERİ


Hasta yataklarının birçok çeşidi vardır. Bu çeşitler motor sayısına, yan korkuluk ve başlık modeline ve yatak şekline göre değişiklik göstermektedir. Hasta yataklarının üretimi özeldir. Hasta yataklarını Türkiye’nin her yerine ücretsiz olarak göndermekteyiz. Hasta yatakları çeşitleri şunlardır.
 
İki motorlu hasta yatağı: Bu hasta yatağı iki motoru sayesinde baş ve ayak kısmını hareket ettirir. Yan korkulukları ve başlıkları demir alüminyum ya da plastik olabilir.  Yüz elli kilogram taşıma kapasitesi vardır. En ekonomik hasta yatağı çeşididir.
Ev tipi ahşap hasta yatağı: Bu hasta yatağı ahşap olması sebebiyle ev için oldukça idealdir. Kumandalı elektrikli iki motora sahiptir. Tamamen ahşaptan oluşmaktadır. Yüz elli kilogram taşıma kapasitesine sahiptir.
Lazımlıklı hasta karyolası: Bu hasta yatağı tuvalet ihtiyacını karşılayamayan hastalar için idealdir. Bu hasta yatağı da iki motora sahiptir. Yüz elli – iki yüz kilogram taşıma kapasitesine sahiptir.
Üç motorlu hasta karyolası: Bu hasta yatağının baş ve ayak kısmı hareket eder ayrıca üçüncü motoruyla beraber yukarı aşağı hareket edilmesini sağlar bunun sayesinde hasta yemeğini kolayca yiyebilir. Yan korkulukları plastiktir. İki yüz kilogram taşıma kapasitesine sahiptir. İki motorlu hasta yataklarına göre fiyatları daha pahalıdır
Dört motorlu hasta yatakları: En konforlu hasta yatağıdır. Dört motoru olması sebebiyle oldukça fonksiyonludur. Tredelenburg yani asansör hareketine sahip tek hasta yatağıdır. İki yüz kilogram taşıma kapasitesine sahiptir.
 Hasta yatakları çeşitlerimiz bunlardır.

Yorumlar

Popüler Yayınlar