Hasta Yatağı Kiralama Fiyatı


Hasta yatağı satın alındığı gibi kısa süreli tedavi ya da hastalıklar için de kiralanabilir. Hasta yataklarını en az iki ay süre olmak şartı ile kiralama hizmeti vermekteyiz.  Küçük çaplı ayak kırıkları, kol kırıkları vb kırık ya da çıkıklar için hasta yataklarının kiralanması daha doğrudur. Emek sağlık firması olarak hasta yatağı kiralama ve satış hizmeti vermekteyiz. İstanbul içine aynı gün içinde ücretsiz servis ve kurulum işlemimiz vardır.
Kiralama süresi boyunca hasta yataklarımız garantilidir. Herhangi bir sorun olursa servisimiz ücretsiz olarak evinize gelip hasta yatağınızın sorununu çözmektedir. İstanbul dışına kiralama hizmetimiz ise farklı illerde bulunan bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır. Kiralamadığımız tüm hasta yataklarını kendi firmamızda üretmekteyiz.  Firmamızı hafta içi mesai saatleri içinde ziyaret edebilir ve hasta yatağı üretimimizi görebilirsiniz. Kiraladığımız hasta yatağı modellerimiz şunlardır: İki motorlu hasta yatağı, üç motorlu hasta yatağı, dört motorlu hasta yatağı, lazımlıklı hasta yatağı, ev tipi ahşap hasta yatağı…
İki motorlu hasta yatağı en ekonomik yatak türümüzdür. Kiralama fiyatı iki yüz ile üç yüz türk lirası arasında değişmektedir. Bu hasta yatağı iki motoru sayesinde baş ve ayak kısmını hareket ettirmektedir. Yan korkulukları ve başlıkları alüminyum, plastik, demir olabilir. Üç motorlu hasta yatağının kiralama fiyatı dört yüz ile beş yüz türk lirası arasında değişiklik göstermektedir. Hasta yatağı yukarı aşağı hareketi yapmaktadır. Yan korkulukları ve başlıkları alüminyum ya da plastikten oluşur. Dört motorlu hasta yatağı eğim özelliğine sahiptir.  En lüks hasta yatağıdır. Kiralama fiyatı altı yüz tl ile yedi yüz tl arasında değişiklik gösterir.
Ev tipi ahşap hasta yatağı tamamen ahşaptan oluşur. İki motorlu hasta yatağının özelliklerine sahiptir. Lazımlıklı hasta yatağı tuvalet ihtiyacını gideremeyen hastalar için üretilen bir yatak türüdür.

Yorumlar

Popüler Yayınlar