HASTA KARYOLASI ÜRETİMİ


Hasta karyolası üretimi oldukça özen gösterilmesi gereken bir üretim türüdür. Hastaların konforu ve güvenliği için hasta karyolası üretimine özen göstermek gerekir. Hasta yatakları yatağa mahkum hastalar için üretilmiştir. Diğer yataklardan farkı terlemeyi önlemesi ve kendine has bir takım özelliklerinin olmasıdır. Hasta yatakları elektrikli kumandalı motor ile çalışmaktadır. Bu motorlar karyolanın hareket etmesini sağlar ve hastanın rahatlığı için oldukça önemlidir.
Hasta karyolası yan korkuluklar ve başlıklardan oluşur. Bu yan korkuluklar ve başlıklar hastanın güvenliği için oldukça önemlidir. Hasta karyolasının motoru ve birçok parçası Çinden gelmektedir. Ama hasta karyolasının demiri tamamen türk malıdır. Yan korkuluk başlık ve motor çinden gelmektedir. Hasta yataklarının birçok modeli bulunmaktadır. Bu modeller motor sayısına ya da yan korkuluk ve başlık şekline göre değişiklik göstermektedir. Tüm hasta karyolası modellerinin Emek sağlık olarak üretimini yapmaktayız. Üretimini yaptığımız hasta karyolası modelleri kısaca şunlardır.
İki motorlu hasta yatağı iki motoruyla beraber baş ve ayak kısmını hareket ettirmektedir. Bu hareketle beraber hasta rahatça hareket etmektedir. Yan korkulukları ve başlıkları plastik, alüminyum ya da demir olabilir. Ev tipi ahşap hasta karyolası bir diğer karyola türüdür. Bu karyolamız tamamen ahşaptan oluşmaktadır ve bu sebepten dolayı ev için oldukça idealdir. Bu hasta karyolası da iki motora sahiptir.
Lazımlıklı hasta karyolası bir diğer karyola türümüzdür. Tuvalet ihtiyacını karşılayamayan hastalar için yapılmıştır. Hasat karyolası da bulunan delikle birlikte hasta tuvalet ihtiyacını karşılayabilir. Lazımlık hasta karyolası da iki motora sahiptir. Üç motorlu hasta karyolası üçüncü motoruyla yukarı aşağı hareket eder. Bu hareket sayesinde hasta televizyon, yemek vb diğer ihtiyaçlarını rahatça karşılar. Dört motorlu hasta karyolası ise asansör özelliğine sahiptir. Oldukça lüks bir hasta karyolasıdır. Bu hasta karyolalarının tamamını Emek Sağlık olarak biz üretmekteyiz.

Yorumlar

Popüler Yayınlar