HASTA KARYOLASI RAHATLIĞI


Hasta yatakları normal yataklardan daha farklı üretilmiştir. Normal yataklara daha rahat ve güvenli olan hasta yataklarının üretimini Emek sağlık olarak 2005 yılından bu yana yapmaktayız. Hasta yatakları hastalar için özel üretildiği hastanın rahatlığına ve güvenliğine göre yapılması gerekiyor. Emek sağlık olarak hastaların rahatlığını ve güvenliğini düşünerek hasta karyolası üretimi yapmaktayız.
Birçok hasta yatağı modeli bulunmaktadır. Bu hasta yataklarını İstanbul içine aynı gün için ücretsiz olarak kurulum ve teslimat yapmaktayız. Türkiye’nin her yerine ise kargoyla gönderip yapmaktayız. İstanbul da ki üretim fabrikamızı istediğiniz zaman görmeye gelebilir ve hasta yatağı üretimini nasıl yaptığımızı görebilirsiniz. Birçok hasta yatağı modeli üretimi yapmaktayız. Ekonomik hasta karyolamızın yanı sıra lüks hasta yataklarımızda vardır.
 Hasta yataklarımız elektrikli motor ile çalışmaktadır. Bu motor sayesinde hasta rahatça hareket edebilir ve ihtiyaçlarını giderebilir. Hasta yataklarının diğer yataklarından bir başka farkı ise yan korkuluklara ve başlıklara sahip olmasıdır. Bunlar sayesinde hastanın güvenliği sağlanır ve hasta rahat eder. Hasta yataklarının yan korkulukları demir alüminyum ve plastik olabilir. Bu farkın sebebi tamamen fiyatlardan dolayıdır. Demir yan korkuluklu hasta yataklarımız daha ucuzdur. Plastik korkuluklu olanlar ise daha pahalıdır. Hasta karyolasının üç farklı motor modeli vardır. Bunlar iki motorlu hasta yatakları, üç motorlu hasta yatakları, dört motorlu hasta yatakları…
İki motorlu hasta yatakları baş ve ayak kısmı hareket eder. Üç motorlu hasta yataklarının baş ayak kısmı hareket eder ve ayrıca yukarı aşağı hareketi vardır. Dört motorlu hasta yatakları ise Tredelenburg asansör özelliğine sahiptir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar