EN UYGUN FİYATLARLA HASTA YATAKLARI


Hasta yatakları birçok hastanın rahat ve güvenilir yatması için üretilmiştir. Hasta yataklarının birçok modeli bulunur. Bu modellere göre fiyatlar değişiklik göstermektedir. Hasta yataklarının fiyatları hasta yatağının motor sayısını göre, yan korkuluk şekline göre ya da başlık şekline göre değişmektedir. Emek sağlık olarak hasta yatağı üretiminde öncü bir firmayız. 2005 yılından bu yana her türlü hasta yatağı üretimi yapmaktayız.
Tüm hasta yatak modellerini fabrikamızda üretip siz değerli müşterilerimize sunmaktayız. İstanbul Bayrampaşa da bulunan fabrikamızı istediğiniz zaman ziyaret edebilir ve hasta yatağı üretimimizi görebilirsiniz. Türkiye’nin her yerine hasta yatağı gönderimi yapmaktayız. İstanbul içine aynı gün içinde ücretsiz ve hızlı kurulum yapmaktayız.
Hasta yatakları fiyatlarımız modellere göre değişmektedir. İki motorlu hasta yatağımızın fiyatı dokuz yüz türk lirası ile iki bin beş yüz türk lirası arasında değişmektedir. Bu hasta yatağı iki adet motora sahiptir. Bu motorla beraber ayak ve baş kısmı hareket eder. Fiyat farklılığının sebebi yan korkuluklu ve başlık şekillerinden dolayıdır. Yan korkulukları plastik, alüminyum ya da demir olabilir. Bu da fiyatı değiştirir. Yan korkulukları demir olan yan korkuluklu hasta yatağımız daha uygun fiyattadır. Ayrıca ahşap iki motorlu hasta yatağımız bulunur. Bu hasta yatağı tamamen ahşaptan oluşur ve ev için oldukça idealdir.
Lazımlık hasta yatağımız ise fiyatı bin iki yüz türk lirası olan bir yatak türümüzdür. Lavabo ihtiyacını gideremeyen hastalar için idealdir. Üç motorlu hasta yatağımız bir diğer yatak türümüzdür. Fiyatı iki bin beş yüz ile üç bin türk lirası arasındadır. Üçüncü motoru ile yukarı aşağı hareket etmektedir. Dört motorlu hasta yatağı ise tredelenburg asansör özelliğine sahiptir. Fiyatı üç bin tl ile dört bin tl arasında değişmektedir.



Yorumlar

Popüler Yayınlar