İSTANBULDA HASTA YATAĞI KİRALAMA VE SATIŞ HİZMETLERİMİZ


    Hasta yatağı hastalar için özel üretilen yataklardır. Türkiye’nin her şehrine hasta yatağı satışımız vardır. Türkiye’nin en kalabalık ve en büyük şehri olan İstanbul’da da hasta yataklarının önemi büyüktür. Nüfus fazla olduğu için hasta yatağına duyulan ihtiyaç fazladır. Emek sağlık firmamız olarak İstanbul’a kiralama ve satış hizmetlerimiz vardır. İstanbul içine aynı gün içinde hızlı ve ücretsiz olarak kurulum hizmeti vermekteyiz.
    Emek sağlık firmamızın fabrikası da İstanbul’un bir ilçesi olan Bayrampaşa ilçesinde bulunmaktadır. Hafta içi mesai saatleri içerisinde fabrikamızı ziyaret edebilir, yatakları nasıl ürettiğimizi görebilirsiniz. Her model hasta yatağı satışı ve kiralaması İstanbul’un her ilçesine aynı gün içinde ücretsiz yapılmaktadır.
     Tüm hasta yataklarımız iki yıl normal garanti on yıl parça garantisine sahiptir. İki motorlu, üç motorlu,dört motorlu,ahşap modellerimiz olmak üzere bir çok hasta yatağının satışını ve kiralamasını yapmaktayız. Bonus ve axess kartlara dört taksit yapmaktayız.
      İki motorlu hasta yataklarımız ekonomi için en uygun yataklarımızdır. Baş ve ayak kısımları kalkmaktadır. Bu sayede hasta kolayca ihtiyaçlarını görmektedir. Ev tipi ahşap hasta yataklarımız ise ev için tasarlanmış hasta yataklarındandır.  Bu hasta yatağının da baş ve ayak  ksmı hareket etmektedir. Ahşap özelliği ve iki motoru sayesinde ev için en ideal yatak türüdür.  Üç motorlu hasta yatağı ise üç motorunun hareket etmesi sebebiyle iki motorlu hasta yatağına göre daha kalitelidir. Bu yataklarda üç adet piston motor bulunur. Dört motorlu hasta yatağı ise tredelenburg özelliği sayesinde dört motorla birlikte hareket etmektedir. Bu hasta yatakları asansör özelliğiyle ve dört motoru sayesinde hasta için oldukça pratiktir.

Yorumlar

Popüler Yayınlar