HASTA YATAĞI KİRALAMA


   Hasta yatağı hastalar için özel üretilen bir yatak türüdür. Hasta yatakları satın alınabilir ya da küçük ihtiyaçlar için kiralanabilir. Hasta yataklarının birçok modeli bunlar bu modeller motoruna göre, yan korkuluğuna göre, başlığına göre vb diğer  özelliklere göre değişebilir. Hürriyet medikal olarak ücretsiz servis hizmeti olarak hasta yatağı satışı ve kiralamasını yapmaktayız. İstanbul’un içine aynı gün içinde satış ve kiralama yapılıp kurulumu ücretsiz olarak bizim tarafımızından yapılmaktadır. Diğer illere kiralama işlemleri ise o illerdeki bayilerimiz aracılığıyla yapılmaktadır. Bayilerimizde tıpkı bizim gibi aynı gün içinde teslimat ve ücretsiz kurulum yapmaktadır.
      Örneğin üç ay kiralama yaptınız ve kiralama süreniz bitti, kiralama süreci sonunda ücretsiz olarak evinizden hasta yatağını alıp bayilerimize getirmekteyiz. Kiralama hizmeti içerisinde hasta yataklarımız parça garantilidir. Kiralama hizmeti boyunca motor bozulması vb arızalarda ücretsiz olarak servis hizmetimiz vardır. Kiralanabilen hasta yatakları modellerimiz şunlardır.
   İKİ MOTORLU HASTA YATAĞI
       Bu hasta yataklarımız iki motora sahiptir. Baş ve ayak kısmı hareket etmektedir. Yan korkulukları ve başlıklarıyla beraber hastanın güvenliği sağlanır, Ayrıca ayakları kilitlenerek hastanın sabit pozisyonda olması sağlanır. Bu hasta yatağını ücretsiz olarak kiralamaktayız.
  EV TİPİ AHŞAP HASTA YATAĞI
        Bu hasta yatağı ev için en uygun hasta yatağıdır. Ahşap özelliği sayesinde ev için oldukça idealdir. Bu hasta yatağı da iki motora ve yan korkuluklara, başlıklara sahiptir. Hareket mekanizması iki motorlu hasta yatağıyla aynıdır.
  ÜÇ MOTORLU HASTA YATAĞI
        Üç motorlu hasta yatağının özelliği baş ve ayak kısmının kalkmasının yanında üçüncü motoru sayesinde yukarı aşağı hareket etme özelliğine sahiptir.150 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu hasta yatağı, yan korkuluklara ve başlıklara sahiptir. Ücretsiz olarak kiralamaktayız.
   DÖRT MOTORLU HASTA YATAĞI
        Dört motorlu hasta yatağı en donanımlı hasta yatağıdır. Diğer hasta yataklarından farkı tredenlenburg yani asansör özelliğine sahip olmasıdır. 200 kg taşıma kapasitesine sahip olan bu hasta yatağı en konforlu hasta yatağıdır.


Yorumlar

Popüler Yayınlar