Hasta Yatağı Kiralama


Buhar maskesi ve serum gibi hastalara özel malzemelerle uyumlu olarak üretilmiştir. İskelet yapısı, insan vücut yapısı ile uyumludur ve Tıp dünyasındaki gelişmeler, sağlık sektörünün gelişmesinde önemli rol oynamaktadır. Hastanelerde ve benzeri birçok sağlık hizmetlerinde, hastaların rahat etmesi çok önemlidir. Yatak konusu da bu hizmetlerin içerisinde yer almaktadır. Yatan hastanın baş kısmı, bel kısmı ve ayak kısmı, bazen pozisyon değiştirmesi gerekir. Bu gibi durumlarda en iyi çözüm hastalara özel yataklardır.
Hasta bakıcılığı yapan insanlar hastaya bakmanın ne kadar zor olduğunu bilirler. Yorgan döşek yatan hastaların altını değiştirmek, başına yastık koymak, sağa çevirmek, sola çevirmek ve ayakların yastık koymak, ayrı bir derttir. Gerek hastanede olsun, gerekse evde olsun hasta yatağı kiralama kategorisindeki ürünler, büyük kolaylık sağlamıştır.
İster Satın Al İster Kirala
Uzun vadeli yatış zorunluluğu olan hastalar için satın alma işlemleri cazip gelirken, kısa vadeli hastalar için hasta yatağı kiralama seçenekleri cazip gelmektedir. Motorlu özellikleriyle tercih edilen bu sağlık ürünleri, özel yataklarla desteklenmektedir. Şişme yatak seçenekleri de hastalara özel yataklarda kullanılmaktadır. Şişme yatakların özelliği, hava almasıdır. Hasta yatağı kiralama ürünlerinin bu özelliği nedeniyle sırt ve kalça kısımlarında yaranın oluşmasını engellemektedir. Motorlu modeller, kumandalıdır.
Hasta yatak pozisyonunu kolaylıkla gerçekleştirebilir. Karyola modelli olanlar da vardır. Hastane tipi hasta yataklarını da kolaylıkla kiralayabilirsiniz. Hasta yatağı kiralama seçeneklerinde, özel viskon yataklar da bulunmaktadır. Bu yataklar ortopediktir ve hastanın rahat etmesini sağlamaktadır. Üç parçalı yatak seçeneklerini de tercih edebilirsiniz. Yatak özellikleri, hasta yatağı fiyatları belirleme işlemlerinde belirleyici rol oynamaktadır. Malzeme bakımından oldukça sağlamdır ve uzun ömürlü özelliklere sahiptir.
Kullanışlı Fonksiyonel Özellikler
Ayak kısmını kaldıran ve baş kısmını kaldıran otomatik motorlu yatak seçenekleri, özel olarak tasarlanmıştır. Özellikle hastaların yemeğini vermek için hastanın başının altına yastık koymak zorunda kalmıyorsunuz. Ayaklarının altına da yastık koymak zorunda kalmıyorsunuz. Seyyar korkuluklar sayesinde başka bir yatağa geçiş yapılabilir. Ayrıca hasta yatağı kiralama ürünlerinin teker fonksiyonu sayesinde, hasta ev içerisinde rahatlıkla gezdirilebilir. Metal kısımları paslanmaz özelliklere sahiptir. Alman motorlu olanlar daha çok tutulmaktadır. Kumanda paneli vasıtasıyla, yatağın pozisyonunu kolaylıkla değiştirebilirsiniz.
her hangi bir sakıncası yoktur. Kaplamaları ve metal kısımları sağlık açısından her hangi bir sorun teşkil etmemektedir. Sağlık bakanlığı onaylı olan ürünümüz, hasta yatağı kiralama kategorisinde kiralanabilir. Günlük, aylık veya yıllık kiralanabilir. Hasta yatağı kiralama hizmetlerinde yatağın yapısına göre kiralama işlemi yapılır. Motorlu, motorsuz veya tip özellikleri, kira miktarını belirleyen unsurlardır.
 Bez kullanmak zorunda kalan hastalar için lazımlık özelliğine sahip olan yataklar da bulunmaktadır. Hasta yatağı kiralama seçenekleriyle hastanızın psikolojisi de düzelecektir. İstediği zaman pozisyon değiştirebilir. Bu durum hastanızın daha hızlı iyileşmesinde etkili rol oynayacaktır. Hastaya özel yataklar, hastanın rahat edeceği odaya kurulmalıdır. 


Yorumlar

Popüler Yayınlar