Hasta Yatağı Kiralama Fiyatları


İnsan ömrü boyunca sağlıklı yaşam için çaba gösterirken hastalıklar, kazalar gibi sorunlar sağlığı felce uğratabilir. Bu gibi durumlarda uzun süreli yatağa bağımlı yaşamak veya ömür boyu yatağa bağlı yaşamak zorunda kalınabilir. Hastane ortamında, ev ortamında ve küçük yaş gurubu çocuklara özel hasta yatakları tedavi sürecinde veya yatalak tüm hastalar için en gerekli araçtır. Uzun süre ya da belirli bir süre hasta yatağı kullanmak zorunda kalanlar için Haskar Medikal sağlıklı, ortopedik, kolay kullanımlı ve her bütçeye uygun ekonomik hasta yatakları satışı yapar.
İletişim İçin
Haskar Medikal kötü gün dostu olarak hastalarına acil şifa getirecek ve hastalık süresince hastaya destek olacak medikal araç ve gereçleri İstanbul Zeytinburnu imalat ve satış ofisinden ve internet ortamından gerek istenilen özelliklerde imal eder gerekse kiralama yöntemi ya da satış yaparak hizmet verir. Hastane çıkışı sonrası evde yatalak hasta var ise, farklı özelliklerdeki alternatif seçeneği ile kullanıma bağlı ürünler sunar. Elektrikli, panelli, kumandalı, ahşap veya demir ana gövdeli, lazımlıklı hasta yatağı, farklı kategorilerde katlanabilir özellikteki yatakları mevcut olan Haskar Medikal 7/24 online hizmet vermekte, istenilen hasta yatağını imalat ve satış ofisini ziyaret etmeniz durumunda görerek alma olanağı sunmaktadır.

Hastalıkta Tek Dostunuz

20 yıllık bir deneyimi ve sağlık sektöründe dünya ülkelerine yaptığı ihracatları ile sektöre imza atan Haskar Medikal hasta yataklarını üretirken hastaya azami hizmet edecek şekilde tasarlar. Kullanım kolaylığı, konforu, malzemelerinin kalitesini öncelik olarak benimser. Hasta yatakları toplu ya da perakende olarak sipariş edilebilir hatta kiralanabilir. Felç ve uzun süreli bakıma ihtiyaç duyulan her alana monte edilebilen hasta yatakları Türkiye'nin her yerine ücretsiz montaj olarak teknik ekip desteği ile gönderilir. Hasta yatağını hasta bakımını üstlenen kişi tarafından da ergonomik ve kullanım kolaylığı sağlamakta ayrıca başka kişilerin desteğine gerek kalmadan yatalak hastanın her türlü ihtiyacına cevap verir. İki yıllık bir garanti sürecinde olan hasta yatak karyolaları yedek parça temininde de tek adres olup 10 yıllık bir garanti süreci sunar.


Yorumlar

Popüler Yayınlar